SRPSKI/ENGLISH/DEUTSCH
Početna O nama Proizvodi Galerija Kontakt
 
O nama
Od prastarih vremena ljudi su težili da svoje stambene objekte naprave od prirodnih materijala. Ovoj ljudskoj potrebi, na isti način, prilazimo I mi, spajajući na zanimljiv način ljubav prema prirodi I ljubav prema graditeljstvu.
 
Od usluga možemo da ponudimo  idejna rešenja enterijera i eksterijera u  duhu srpske tradicionalne gradnje, a objekte za svoje klijente postavljamo na različitim geografskim tačkama evropskog kontinenta.
 
Koristeći drvo I kamen kao osnovne materijale,  gradimo kuće,  brvnare I njima pripadajuće elemente – ograde, ulazne kapije, letnjikovce, vrtne kamine, furune. ..
Svi proizvodi firme DUKIĆ STIL  nastaju od građe dobijene iz starinskih objekata i otporne na sve uslove usled prirodnog procesa impregnacije, bez upotrebe štetnih hemikalija a svaka greda ima svoju istoriju.
 
Bavimo se I kompletnim  opremanjem  enterijera i eksterijera za objekte različitih namena u oblasti ugostiteljstvo, sporta, turizma...

Ključni momenat u razvoju naše delatnosti je kreiranje idejnog rešenja, izgradja i opremanje ugostiteljskog objekta Broćića Avlija u Guči, sa preko 1200 mesta, i sa preko 15 restauriranih objekata, ogradom, kapijama i komletnim enterijerom.

 
Zato ...pozivamo vas da dođete I doživite umetnost srpskog graditeljstva.

Srdačno Vaš
DUKIĆ STIL
Zanimljivosti
 
 
14
NOV
2013
Članak u Politici o firmi Dukić Stil
Sakupljanje starina i podizanje čardaka, vajata, kačara i kuća, Marijana i Milan Dukić iz Guče pretvorili u ozbiljan posao
30
OKT
2013
Promotivna izložba “Dah prošlosti prilagođen današnjici”
U prostoru Broćića Avlija je 25-og oktobra održana promotivna izložba “Dah prošlosti prilagođen današnjici”
13
SEP
2013
Banja Roge
Započeta izgradnja još jedne brvnare u okviru turističkog kompleksa Banja Roge.
 
Pogledajte ostale zanimljivosti >>
 
 
Google mapa
 
Kontaktirajte nas
 
DUKIĆ STIL, Pionirska 19
32230 Guča, Srbija

Telefon: +381 (0)32 854 988
Email: office@dukicstil.com