O nama

Koristeći drvo I kamen kao osnovne materijale,
gradimo kuće, brvnare, ograde, ulazne kapije...


 

Od prastarih vremena ljudi su težili da svoje stambene objekte naprave od prirodnih materijala. Ovoj ljudskoj potrebi, na isti način, prilazimo I mi, spajajući na zanimljiv način ljubav prema prirodi I ljubav prema graditeljstvu.

Od usluga možemo da ponudimo idejna rešenja enterijera i eksterijera u duhu srpske tradicionalne gradnje, a objekte za svoje klijente postavljamo na različitim geografskim tačkama evropskog kontinenta.
Koristeći drvo I kamen kao osnovne materijale, gradimo kuće, brvnare I njima pripadajuće elemente -- ograde, ulazne kapije, letnjikovce, vrtne kamine, furune...
Svi proizvodi firme DUKIĆ STIL nastaju od građe dobijene iz starinskih objekata i otporne na sve uslove usled prirodnog procesa impregnacije, bez upotrebe štetnih hemikalija a svaka greda ima svoju istoriju. Bavimo se I kompletnim opremanjem enterijera i eksterijera za objekte različitih namena u oblasti ugostiteljstvo, sporta, turizma...
Ključni momenat u razvoju naše delatnosti je kreiranje idejnog rešenja, izgradja i opremanje ugostiteljskog objekta Broćića Avlija u Guči, sa preko 1200 mesta, i sa preko 15 restauriranih objekata, ogradom, kapijama i komletnim enterijerom.
DUKIĆ STIL


Pogledajte video prilog

Zato...
Vas pozivamo da dođete I doživite umetnost srpskog graditeljstva.
Srdačno Vaš, DUKIĆ STIL